Kamenný obchod v Praze je zavřený, ale i nadále si můžete udělat radost na e-shopu. :)

LERON pokračuje on-line

Kamenný obchod v pražských Nuslích se naposledy otevře v pátek 26.7.2024

E-shop LERON.cz zůstává i nadále v provozu.

Milé zákaznice, milí zákazníci,

možná vás tato zpráva překvapila a napadlo vás, proč jsem se rozhodla zavřít kamenný obchod. Ráda bych se s vámi podělila o důvody tohoto rozhodnutí a o příběh LERON.

Andrea - tvůrkyně obchodu

Obchod jsem otevřela v roce 2018 a od té doby se v něm vystřídalo mnoho skvělých lokálních značek a tvůrců. Spolupráce s nimi byla a je pro mě nesmírně inspirativní. S některými trvá už dlouhou dobu a z některých se dokonce vyvinulo přátelství.

Obchod LERON

Zpočátku jsem vše, e-shop i kamenný obchod, vedla sama. Díky mé každodenní přítomnosti v obchodě jsem měla možnost se s vámi osobně setkávat, povídat si a sdílet nadšení pro českou a slovenskou handmade tvorbu.

Milá setkání v LERON

Časem jsem si uvědomila, že potřebuji posilu. Měla jsem štěstí na skvělé spolupracovnice - Janu, Zuzku, Kristýnku a Adélku, které do LERON vnesly svůj jedinečný přínos a energii.

Tým v obchodě LERON

Přestože se může zdát, že v tomto počtu už to pro mě musela být pohoda, v zákulisí obchodu a e-shopu se toho děje opravdu mnoho. Kamenný obchod ode mě, jako jeho zakladatelky a tvůrkyně, vyžaduje neustálou péči, přítomnost a plné nasazení.

Momentky z LERON

V mém osobním životě však nastaly změny. S manželem jsme se přestěhovali do mých rodných jižních Čech, odkud jsem do obchodu v poslední době dojížděla. Nyní navíc očekáváme přírůstek do rodiny. Cesty do Prahy se staly náročnými a postupně mi začalo být jasné, že takto nemohu dlouhodobě pokračovat.

To mě přivedlo k rozhodnutí po 6 letech ukončit provoz kamenného obchodu v Praze a soustředit se pouze na e-shop. Tím získám prostor věnovat se naplno jak LERON, tak i rodině. Některá rozhodnutí nejsou snadná, ale cítím, že toto je správné. 

S radostí musím dodat, že jsem po oznámení této změny obdržela mnoho krásných přání a slov podpory. Většinu značek a tvůrců, na které jste v LERON zvyklí, najdete i nadále na e-shopu LERON.cz. Budu se s vámi stále setkávat prostřednictvím Instagramu a věřím, že zůstaneme ve spojení.

Pokud si ještě chcete udělat radost nákupem v kamenném obchodě, můžete nás navštívit do 26.7. Po tomto datu se na vás budu těšit na e-shopu.

Děkuji, že jste součástí LERON.

Vaše Andrea