Kamenný obchod v Praze je zavřený, ale i nadále si můžete udělat radost na e-shopu. :)

Dárek pro učitelky a učitele - poděkujte dárkem, který neuvadne

Blíží se konec školního roku a vy chcete vyjádřit poděkování za práci během celého roku? Výběr správného dárku pro učitelku může být výzvou. Pokud hledáte něco skutečně originálního a zároveň chcete podpořit lokální výrobce, obchod LERON je tím pravým místem. Představujeme vám několik nápadů na dárky, které najdete právě u nás.

Výletník - cestovatelské fotoalbum a průvodce

Pro učitelku či učitele, kteří rádi cestují po Česku je Výletník ideálním dárkem. Toto kombinované cestovatelské fotoalbum a zároveň průvodce je perfektní pro zaznamenávání vzpomínek z cest. Pomůže tak nejen uchovat fotografie a suvenýry, ale také psát poznámky a tipy na další cesty. Tento dárek je nejen praktický, ale také velmi osobní a inspirující.

Cestovatelské fotoalbum Výletník LERON

Dřevěné a porcelánové šperky

Drobné šperky jsou vždy skvělou volbou a pokud jsou navíc ručně vyráběné z kvalitních materiálů, mají ještě větší hodnotu. V LERON najdete krásné dřevěné, porcelánové i stříbrné šperky, které jsou unikátní a stylové. Podívejte se na nabídku Bewooden, Alizi Design , Stehlík Design nebo Hana Pokorná. Ať už se rozhodnete pro decentní náušnice, náramek nebo náhrdelník, paní učitelka tento osobitý dárek určitě ocení.

Šperky pro paní učitelku

Brože elegantní i se špetkou humoru

Brože jsou opět v módě a skvěle doplní jakýkoliv outfit. Vyberte nějakou krásnou, ručně vyráběnou brož z nabídky LERON. Ať už se jedná o jemný květinový motiv nebo abstraktní design, brož bude krásným a vkusným doplňkem, který může paní učitelka nosit s radostí. 

Brož může být vhodným doplňkem i pro pana učitele. Koupí Hento toto výrobku navíc podpoříte sdružení Bol raz jeden človek, které od roku 2006 připravuje pro své kamarády s mentálním postižením množství vzdělávacích, uměleckých a volnočasových aktivit.

Vonné svíčky

Není nic lepšího než si po náročném dni ve škole zapálit vonnou svíčku a relaxovat. LERON nabízí širokou škálu ručně vyráběných vonných svíček Svíčkuj, které nejen krásně voní, ale také vypadají úžasně. Jsou přírodní, vyrobeny ze sójového vosku, 100% přírodních esenciálních olejů a bavlněného knotu. Vyberte vůni, která nejlépe odpovídá osobnosti paní učitelky a dopřejte jí chvilku klidu a pohody.

Svíčky a interiérové parfémy

Proč Zvolit LERON?

Podporou lokálních výrobců nejen získáte originální a kvalitní produkty, ale také přispějete k udržení tradičních výrobců a lokální ekonomiky. LERON se specializuje na nabídku ručně vyráběných produktů, které jsou vytvořeny s láskou a péčí. Každý výrobek je originál, který v sobě nese příběh a osobitost svého tvůrce. S nabídkou od LERON můžete být jistí, že najdete něco výjimečného, co potěší. Navštivte kamenný obchod v pražských Nuslích nebo objevte krásu lokálních produktů na eshopu.